Gölcük'te bir kamyonun lastikleri alev aldı

Kocaeli ilçesi Gölcük'te seyir halinde olan bir kamyonun lastiklerinin bir anda alev alarak yanması üzerine belediye ekipleri yangına müdahale etti.

Haber albümü için resme tıklayın

Yangın, Karaköprü Mahallesi Zeynel Ağa Caddesi Ford Yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüksek tonajlı kamyon seyir halindeyken lastikleri yangı. Yangını ve dumanı fark eden sürücü, hemen sağ şeritte durarak itfaiye ekiplerine haber verdi. O esnada yoldan geçen Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, su tankeri ile yangına müdahale ederek söndürdü. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince de soğutma çalışması yapıldı.

Her hangi yaralanma olayı yaşanmazken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

21 Eki 2023 - 00:02 Kocaeli/ Gölcük- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak B Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan B Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler B Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı B Gazete değil haberi geçen ajanstır.